Image Alt

Badkamer Haaksbergen

Een prachtige badkamer showroom dichtbij Haaksbergen

SaniDutch is een badkamerwinkel die zich focust op goede kwaliteit sanitair producten en maatwerk badkamers. Het is een bijzondere plek voor iedereen die het beste uit zijn badkamer wil halen. SanidDutch is de badkamerwinkel in de omgeving van Haaksbergen. Onze showroom is gelegen in Enschede dichtbij Haaksbergen. In onze showroom kan je alles vinden, van complete badkamers, vloerafwerking, badkamerverlichting tot doucheschermen. Bij SaniDutch staan onze badkamerspecialisten voor je klaar met raad en daad. Of het nu gaat om een nieuwe of een gerenoveerde badkamer. Kom naar ons voor de beste badkamer in Haaksbergen. Ook kun je in onze showroom inspiratie opdoen voor je nieuwe badkamer. Kom naar onze showroom en bekijk de nieuwste badkamerontwerpen. We houden je altijd op de hoogte van de nieuwste collecties.

Onze werkwijze

We begeleiden je gedurende het hele proces, van ontwerp tot bouw en installatie. Onze ontwerpers stellen gerichte vragen. Ons doel is om een compleet beeld te krijgen van je wensen en budget. Op basis hiervan kunnen we je een goed en compleet badkameradvies geven dat perfect aansluit op je behoeften. Op basis van je wensen gaan we aan de slag met het maken van een 3D-ontwerp van de badkamer. Op die manier krijg je al een goed beeld van hoe de badkamer eruit komt te zien. Op het 3D-ontwerp kun je natuurlijk commentaar geven. Op basis van de feedback maken wij het uiteindelijke 3D-ontwerp en stellen wij de offerte op. Wanneer je hierop akkoord gaat gaan we aan de slag met het realiseren van je droombadkamer in Haaksbergen.

Bezoek onze badkamer showroom in Haaksbergen

Je kunt altijd online een afspraak maken of contact met ons opnemen. We helpen je graag bij het samenstellen van je nieuwe badkamer. Je bent van harte welkom bij SaniDutch. We staan je graag te woord en helpen.

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Met één klik op de button hieronder kun je al een afspraak maken, voor het bezoeken van onze showroom aan de Euregioweg 243. Daarnaast kun je ons ook bellen via het onderstaande nummer of stuur een e-mail.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor