Image Alt

Radiatoren

Mogelijkheden voor radiatoren bij SaniDutch Enschede

Snel te vergeten, maar daarom niet minder belangrijk: radiatoren. Een warme aangename badkamer is natuurlijke hartstikke fijn. Zeker in de wintermaanden. Je moet er niet aan denken, dat je ‘s ochtends een koude badkamer instapt. Daarom zijn badkamerradiatoren essentieel.

Behalve voor comfort, is een radiator ook functioneel in de badkamer. De handdoeken moeten bijvoorbeeld ook een plekje krijgen om te drogen. 

Een radiator is dus eigenlijk onmisbaar in een badkamer. Je wilt natuurlijke wel een stijlvolle radiator aan de muur hebben hangen. De radiator moet aansluiten op het design van de badkamer. Bij Sani Dutch in Enschede bent u op het juiste adres voor een geschikte radiator die past bij uw badkamer.

Bekijk de virtuele tour en loop interactief door onze showroom. Klik op deze link om de interactieve tour te bekijken.

Samenstellen van jouw radiator door SaniDutch in Enschede

Het samenstellen/kiezen van een geschikte radiator kan bij ons in de showroom. De radiator kan in eigen stijl samengesteld worden. Er zijn luxe uitvoeringen of bijvoorbeeld traditionele uitvoeringen. Welke we allemaal hebben laten we u graag zien in onze showroom.

De radiator hangt aan de muur en is dus altijd in zicht van iedereen die jouw badkamer binnenkomt. Je wilt dan natuurlijk een radiator in de badkamer hebben die past bij de badkamer. 

U kunt de vorm (hoogte, breedte) het design kiezen voor jouw de radiator. Dit zal de uitstraling van de badkamer alleen maar ten goede komen.

Radiatoren in Enschede

Radiatoren kunnen een verschillende stijl hebben. Het kiezen van het uiterlijk van uw radiator hangt af van uw persoonlijke voorkeur. De aansluiting hangt af van uw badkamer. De afmetingen van de badkamer zijn bepalend voor de lengte, breedte en hoogte. Bepaal ook hoe sterk de kracht van de radiator moet zijn. Dat hangt ook weer af van de ruimte die het moet verwarmen.

De opties laten we u graag zien in onze showroom in Enschede.

Op zoek naar een goed en mooi toilet?

Bij SaniDutch in Enschede heeft u genoeg keuze voor een mooi toilet in uw stijl. 

Als u inspiratie op wilt doen, kom dan gerust eens bij ons langs. Wij staan voor u klaar met een goed advies voor uw badkamer. Het kan namelijk soms best lastig zijn om een keuze te maken tussen de toiletten. Er zijn verschillende keuzes waar we u graag bij helpen.

Kom daarom gerust bij SaniDutch in Enschede kijken en vind jouw ideale toilet in Enschede.

SaniDutch jouw badkamer specialist in Enschede​

Service maakt het waar; dat stelt SaniDutch voorop het sanitairgoed. De badkamers worden op maat gemaakt en naar jouw idee. Wij luisteren naar jou en gaan daarna voor je aan de slag. De badkamerwinkel in Enschede (regio Twente) is goed bereikbaar vanaf de A35 en vanuit Losser en Overdinkel via de Glanerbrugstraat (N731).

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Met één klik op de button hieronder kun je al een afspraak maken, voor het bezoeken van onze showroom aan de Euregioweg 243. Daarnaast kun je ons ook bellen via het onderstaande nummer of stuur een e-mail.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor