Image Alt

Douche

Mogelijkheden voor je nieuwe douche bij SaniDutch Enschede

Je wilt elke dag kunnen ontspannen onder je douche. De plek waar je tot rust komt. Daarom moet een douche helemaal uit jouw wensen bestaan.

Een douche bestaat uit meerdere onderdelen. Denk aan de douchekop en de cabine. Er zijn vele keuzes. Bij SaniDutch Enschede nemen we mee door deze keuzes.   

Bekijk de virtuele tour en loop interactief door onze showroom. Klik op deze link om de interactieve tour te bekijken.

Samenstellen van jouw douche door SaniDutch Enschede

Lekker je dag kunnen beginnen in een ruime douchecabine, is wel zo fijn. Met bijvoorbeeld een glazendouchedeur die de warmte binnenhoudt. De douche is een prominent onderdeel van de badkamer en draagt bij aan de stijlvolle uitstraling. 

Ook de douches vallen helemaal naar eigen ideeën samen te stellen. Bij SaniDutch kun je uit verscheidene douchecabines kiezen. Met de traditionele douchekop of de regendouche voor optimaal gebruik. Zo begin jij of sluit jij je dag af onder een fijne warme douche, waar je helemaal tot jezelf komt. 

Douchecabine

De douchecabine zorgt ervoor dat je douche een aparte ruimte is in de badkamer. Vroeger zag je vaak een zeil voor de douche. Tegenwoordig werken we de doucheruimte mooi af door middel van een cabine. 

Voor de liefhebbers van de een warme douche is de cabine ideaal. De cabine houdt beter de warmte vast. Daarnaast zorgt het er ook voor dat het water binnen de cabine blijft

De douchecabine kan mooi worden afwerkt met glas, waarbij je kunt kiezen om folie aan te brengen op het glas. Glas is daarnaast makkelijk droog te maken en te onderhouden.

Douchekop

Bij ons in de showroom in Enschede zijn er meerdere keuzes van douchekoppen. Tegenwoordig kun je kiezen uit meerdere vormen. Je kunt gaan voor traditionele ronde douchekop, maar tegenwoordig kun je ook een vierkante douchekop nemen.

Daarnaast heb je ook de grote van douchekop. Denk aan een groter douchekop, waar je helemaal onder kunt gaan staan. De keuze is rijk en SaniDutch Enschede helpt je graag.

Regendouche

De regendouche is het voorbeeld van luxe. De uitstraling is strak en de regendouche is makkelijker. Je hebt namelijk geen stand en slang nodig. Alsof jouw douche uit een chic hotel komt!

Met een regendouche sta je met je hele lichaam onder de douche. Als je een ouderwetse ronde douchekop hebt is dan natuurlijk anders. Dan is de straal beperkter. Bij een regendouche is dit niet het geval. Doordat je met je hele lichaam onder de regendouche staat kom je compleet tot ontspanning. 

De regendouche lijkt een dure optie, maar dat hoeft het niet te zijn. Voor een leuke prijs krijg je echte luxe in je badkamer. Daarnaast kan de regendouche netjes aan de muur bevestigd worden. 

Een regendouche heet niet voor niets regendouche. De regen kan heel ontspannend zijn. Wanneer je in bed licht en buiten naar de regen luistert. Dat kun je tijdens het douchen met een regendouche ook: heerlijk ontspannen onder een waren regendouche.

Kom bij SaniDutch in Enschede kijken en vind je ideale regendouche!

Extra douchekop

Een extra douchekop heeft zijn voordelen. Je kunt je nog beter wassen. Soms heb je ook niet de hele douche nodig. Dan is een extra douchekop handiger. Voor als je snel wat af moet spoelen. 

Zo’n extra douchkop is makkelijk gevestigd en bij de meeste douches zien we al een combinatie van twee douchekoppen.

Bij SaniDutch Enschede in de showroom hebben wij meerdere opties voor een combinatie van douchekoppen. We helpen je graag!

SaniDutch jouw badkamer specialist in Enschede​

Service maakt het waar; dat stelt SaniDutch voorop het sanitairgoed. De badkamers worden op maat gemaakt en naar jouw idee. Wij luisteren naar jou en gaan daarna voor je aan de slag. De badkamerwinkel in Enschede (regio Twente) is goed bereikbaar vanaf de A35 en vanuit Losser en Overdinkel via de Glanerbrugstraat (N731).

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Met één klik op de button hieronder kun je al een afspraak maken, voor het bezoeken van onze showroom aan de Euregioweg 243. Daarnaast kun je ons ook bellen via het onderstaande nummer of stuur een e-mail.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor