Image Alt

Badkuip

Mogelijkheden voor je nieuwe badkuip bij SaniDutch Enschede

Je wilt het liefst elke dag kunnen relaxen in je badkuip. De plek waar je tot rust komt. Daarom moet een badkuip helemaal uit jouw wensen en behoeften bestaan.

Een badkuip bestaat uit twee onderdelen. Denk aan de uitstraling en het zitvlak. Er zijn vele keuzes van vormen. Bij SaniDutch Enschede nemen we je mee door deze keuzes, voor uw badkuip in Enschede.

Bekijk de virtuele tour en loop interactief door onze showroom. Klik op deze link om de interactieve tour te bekijken.

Samenstellen van jouw badkuip door SaniDutch Enschede

Lekker je dag kunnen beginnen of eindigen in een luxe badkuip, is wel zo heerlijk. Met bijvoorbeeld een heerlijk filmpje erbij. De badkuip is een belangrijk onderdeel van de badkamer en draagt bij aan een luxe uitstraling

Ook de badkuipen vallen helemaal naar jouw ideeën samen te stellen. Bij SaniDutch kun je uit verscheidene badkuipen kiezen. Met de traditionele badkuip of de moderne ronde badkuip voor optimaal gebruik. Zo begin jij of sluit jij je dag af onder een het genot van een heerlijk warm bad, waar je helemaal tot rust komt.

Badkuip

De badkuip zorgt voor een stukje aparte ruimte in de badkamer. Vroeger zag je hele simpele vormen badkuipen die eigenlijk maar een of twee vormen hadden. Tegenwoordig werken we de badkuip helemaal af zoals u dat wilt

Voor de liefhebbers van een warm bad is de ligpositie ideaal. De ligpositie brengt je echt helemaal tot rust. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je heerlijk kunt relaxen terwijl je een film kijkt. 

De badkuip kan mooi worden afwerkt met steen, kunststof of ijzer, waarbij je kunt kiezen wat voor steen, kunststof of ijzer. Waarbij ijzer de meest voorkomende soort is.

Badkuip met een luxe uitstraling

Bij ons in de showroom in Enschede zijn er meerdere keuzes van luxe uitstralingen. Tegenwoordig kun je kiezen uit meerdere vormen. Je kunt gaan voor traditionele badkuip, maar tegenwoordig kun je ook een grotere en anders gevormde badkuip nemen.

Daarnaast heb je ook de grote van een badkuip. Denk aan een grotere badkuip, waar je met twee personen in kunt gaan zitten. De keuze is rijk en SaniDutch Enschede helpt je graag.

Badkuip in soorten en maten

Deze badkuip is het voorbeeld van luxe. De uitstraling is strak en de badkuip is fijn. Je hebt namelijk een mooie zit plek. Alsof jouw badkuip uit een chic hotel komt!

Met een badkuip zit je met je hele lichaam onder het water, behalve met je hoofd. Als je een ouderwetse en wat kleinere badkuip hebt is dat natuurlijk anders. Dan is het zitvlak kleiner. Bij een moderne badkuip is dit niet het geval. Doordat je met je hele lichaam onder het water zit kom je compleet tot ontspanning.

De moderne badkuip lijkt een dure optie, maar dat hoeft het niet te zijn. Voor een leuke prijs krijg je echte luxe in je badkamer. Daarnaast kan de badkuip netjes op verschillende plekken geplaatst worden.

Kom bij SaniDutch in Enschede kijken en vind jouw ideale badkuip in Enschede!

SaniDutch jouw badkamer specialist in Enschede​

Service maakt het waar; dat stelt SaniDutch voorop het sanitairgoed. De badkamers worden op maat gemaakt en naar jouw idee. Wij luisteren naar jou en gaan daarna voor je aan de slag. De badkamerwinkel in Enschede (regio Twente) is goed bereikbaar vanaf de A35 en vanuit Losser en Overdinkel via de Glanerbrugstraat (N731).

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Met één klik op de button hieronder kun je al een afspraak maken, voor het bezoeken van onze showroom aan de Euregioweg 243. Daarnaast kun je ons ook bellen via het onderstaande nummer of stuur een e-mail.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor