Image Alt

Toiletten

Mogelijkheden voor je nieuwe toilet bij SaniDutch Enschede

Ook toiletten zijn te verkrijgen in verschillen soorten, maten en stijlen. Om je hiervan bewust te maken laten we u graag onze toiletten zien in onze showroom in Enschede.

Voor welke toiletpot ga je? Een staande of een hangende? Ga je voor een diepspoel toilet of een vlakspoel toilet? Hier helpen we u graag mee.

Functioneel en stijlvol is wat we bij Sanidutch Enschede proberen te realiseren. Voor de toiletten geldt dat net zo.

Bekijk de virtuele tour en loop interactief door onze showroom. Klik op deze link om de interactieve tour te bekijken.

Samenstellen van jouw toilet door SaniDutch in Enschede

Het samenstellen van jouw toilet kan bij ons in de showroom. De toiletbril, de pot en de spoeling kunnen gecombineerd worden en een eigen stijl hebben. Er zijn luxe uitvoeringen of bijvoorbeeld traditionele uitvoeringen. Welke we allemaal hebben laten we u graag zien in onze showroom.

Elke dag, meerder keren per dag maken we gebruik van het toilet, daarom is het ook belangrijk dat het toilet er netjes en verzorgd uit ziet. Ook als u bezoek krijgt, is het belangrijk dat het erg netjes en verzorgd uitziet.

Bij het toilet kunt u bijvoorbeeld nog accesoires toevoegen, om een mooie uitstraling te hebben geven we u als tip mee deze in dezelfde stijl te doen.

Toiletten in Enschede

Toiletpotten kunnen een verschillende stijl hebben, je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een staande of hangende. Een hangend toilet heeft vaak toch de voorkeur, de reden hiervoor is dat het er moderner en luxer uit ziet.

Ook de toiletbril heeft verschillende stijlen, namelijk wil je hem zacht dicht laten gaan of gewoon laten klapperen? Hiervoor heb je de keuze tussen een soft-close systeem of niks.

Deze opties laten we u graag zien in onze showroom in Enschede.

Op zoek naar een goed en mooi toilet?

Bij SaniDutch in Enschede heeft u genoeg keuze voor een mooi toilet in uw stijl. 

Als u inspiratie op wilt doen, kom dan gerust eens bij ons langs. Wij staan voor u klaar met een goed advies voor uw badkamer. Het kan namelijk soms best lastig zijn om een keuze te maken tussen de toiletten. Er zijn verschillende keuzes waar we u graag bij helpen.

Kom daarom gerust bij SaniDutch in Enschede kijken en vind jouw ideale toilet in Enschede.

SaniDutch jouw badkamer specialist in Enschede​

Service maakt het waar; dat stelt SaniDutch voorop het sanitairgoed. De badkamers worden op maat gemaakt en naar jouw idee. Wij luisteren naar jou en gaan daarna voor je aan de slag. De badkamerwinkel in Enschede (regio Twente) is goed bereikbaar vanaf de A35 en vanuit Losser en Overdinkel via de Glanerbrugstraat (N731).

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Met één klik op de button hieronder kun je al een afspraak maken, voor het bezoeken van onze showroom aan de Euregioweg 243. Daarnaast kun je ons ook bellen via het onderstaande nummer of stuur een e-mail.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor