Image Alt

Badkamer renovatie

BADKAMER RENOVATIE IN ENSCHEDE EN OMGEVING​

Wij van Sanidutch kunnen ons goed voorstellen dat u mogelijk opziet tegen de renovatie van uw badkamer. De wekenlange rommel, stof en mensen die bij u in- en uitlopen, als u een totale verbouwing overdenkt.

Misschien bent u toch nog best tevreden met uw huidige badkamer en kiest u toch voor een kleine renovatie. Zo kan het zijn dat u graag een nieuwe wastafel met lades wenst daar waar u nu nog een enkele wastafel zonder lade heeft. Misschien wilt u het bad eruit hebben om daar een nieuw was meubel met 2 grote brede lades te plaatsen.

Of u hebt een te hoge douchebak die eruit moet om zo een mooie nieuwe vlakke vloer te creëren. Of als u alleen een nieuw plafond plaatst met een aantal spots geeft dit uw badkamer een juiste verdeling van licht. 

 Zelfs alleen een nieuw toilet of een nieuwe tegel op de voorzet wand kan voor een compleet nieuwe aanblik zorgen.

WIJ KOMEN GRAAG LANGS OM UW BADKAMER TE BEKIJKEN​

Wij hebben een aantal professionele monteurs in dienst, die nadat u bij ons in de badkamer showroom in Enschede bent geweest, bij u langskomen om de huidige situatie te bekijken. Ter plekke kan de installateur in overleg met u de mogelijkheden bespreken en aan ons doorlichten. 

Wilt u meer inspiratie? Wij laten u graag met trots badkamer renovatie projecten zien die wij in Enschede en omgeving hebben afgerond. Op die manier krijg je een beter beeld van wat voor soort stijl badkamer past bij uw wensen. 

BADKAMER RENOVATIE TIPS:​​

Als u dan toch overgaat op een totale badkamer verbouwing geven we u hierbij een aantal tips om de doorgaans kleine ruimte van een badkamer ruimer te laten lijken. Een aantal tips die u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze zijn. 

Grote badkamermeubels
Om kosten of ruimte te besparen is het misschien verleidelijk om bij een nieuwe badkamer niet goed overdachte keuzes te maken. Zo is het slim om voor grote meubels te kiezen, hiermee creëert u de illusie van meer ruimte. Als u lichte kleuren tegels gebruikt, maar ook een lichte kleur meubel kiest zal de badkamer ook ruimer ogen.


Geïntegreerde verlichting en lengte tegels
Een spiegel met geïntegreerde verlichting zal de ruimte mooi oplichten en diepte creëren. Als u gebruik maakt van lengte tegels (30×60 of meer) maakt het uw badkamer optisch breder. Als u gebruik maakt van hoogte tegels (60×60 of meer) maakt het uw badkamer optisch hoger. Een kleine badkamer wordt snel rommelig, als u de hoogte meters naast het meubel en spiegel juist gebruikt voor nog meer opbergruimte zal uw badkamer netjes en fris zijn.  

FOTO’S VAN VOOR EN NA DE BADKAMER RENOVATIE​

Elke badkamer heeft zijn eigen maatvoering en elke badkamer is door uw uiteindelijke keuzes uniek, wij denken graag met u mee en zoeken samen met u naar de beste mogelijkheden. 

Wij stellen het zeer op prijs dat als u tevreden bent u ons een aantal foto’ s wilt sturen van voor en na renovatie of verbouwing van uw badkamer. De foto’s geven ons een trots gevoel en voldoening aan ons werk. 

Met uw goedkeuring projecteren we deze dan ook op een groot diascherm bij ons in de showroom. Als u ons daar mee wilt helpen kunnen wij nieuwe klanten laten zien wat er allemaal mogelijk is met de kleine aanpassingen ofwel totale verbouwing van de badkamer ruimte. 

SANIDUTCH JOUW BADKAMER SPECIALIST IN ENSCHEDE​​

Service maakt het waar; dat stelt SaniDutch voorop het sanitairgoed. De badkamers worden op maat gemaakt en naar jouw idee. Wij luisteren naar jou en gaan daarna voor je aan de slag. De badkamerwinkel in Enschede (regio Twente) is goed bereikbaar vanaf de A35 en vanuit Losser en Overdinkel via de Glanerbrugstraat (N731).

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Met één klik op de button hieronder kun je al een afspraak maken, voor het bezoeken van onze showroom aan de Euregioweg 243. Daarnaast kun je ons ook bellen via het onderstaande nummer of stuur een e-mail.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor