Image Alt

Badkamer inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe badkamer of toiletruimte?

Inspiratie voor je nieuwe badkamer, daar willen we bij SaniDutch in Enschede u graag bij helpen met enkele inspiratie tips. Een badkamer verbouwen of bouwen en opnieuw inrichten is een best grote klus, bij SaniDutch helpen we u graag met het maken van de juiste keuzes.

Badkamers speciaal samengesteld om inspiratie uit op te doen dat hebben we bij SaniDutch, zodat u kunt zien wat er allemaal samengesteld kan worden. Het blijft natuurlijk uw eigen keuze wat uw stijl is en wat u mooi vindt. 

Enkele projecten ter inspiratie

Plan jouw gratis adviesgesprek

SAMENSTELLEN VAN JOUW BADKAMER DOOR
INSPIRATIE BIJ SANIDUTCH ENSCHEDE​

Het samenstellen van jouw badkamer kan bij ons in de showroom. Om inspiratie op te doen is het belangrijk dat u weet wat er mogelijk is om uw droombadkamer te realiseren. Om alvast online een klein kijkje te nemen kunt u naar onze badkamer pagina voor inspiratie. Bij SaniDutch kun je uit verschillende badkamers badkamermeubels, wastafels, douches en badkuipen kiezen. Van traditionele stijl tot hele moderne stijl, we bieden u gerust heel veel aan. Voor een mooie stijl, inspiratie en uitstraling is het het best als u bij ons in de showroom een kijkje komt neen voor de ideale inspiratie. In onze showroom kunt u op uw gemak alles bekijken en zo zien wat de mogelijkheden zijn met advies van onze specialisten.

MAAK EEN AFSPRAAK of KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM​

BADKAMER INSPIRATIE VOOR STIJLEN IN ENSCHEDE

Er zijn verschillende stijlen toe te passen in de badkamer, van luxe en modern tot een traditionele stijl. Dat geld niet alleen voor de gehele badkamer, maar ook voor alle onderdelen in de badkamer zoals bijvoorbeeld kranen, douchecabines, wastafels, toiletten en nog veel meer.

Ook kun je bijvoorbeeld de badkamermeubels verschillende stijlen meegeven bijvoorbeeld in de lades en de binnenkant. Van alles is mogelijk bij SaniDutch in Enschede dus voor badkamerinspiratie raden we u aan om bij ons langs te komen in de showroom. 

Het is belangrijk dat u goed uw eigen wens naar voren laat komen bij het samenstellen van uw badkamer. Welke stijl vindt u het mooist en wilt u die misschien wel combineren met een andere stijl? Met die vragen helpen we u graag verder.

Voor advies kun je altijd bij ons terecht.

DE LAATSTE TRENDS​

Bij ons in de showroom in Enschede zijn er meerdere keuzes van luxe uitstralingen. Wat zijn de laatste trends? Kunnen we die implementeren in de badkamers?

Bij SaniDutch zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends, deze willen we dan ook graag aan u laten zien. Dit zodat u een echt idee krijgt van wat er allemaal mogelijk is met de laatste trends.

Hiervoor staan we u ook graag te woord, want misschien passen de laatste trends wel helemaal in uw plaatje en in uw droombadkamer. Een droombadkamer zorgt immers voor een rustgevend gevoel. Voor meer advies kun je altijd bij ons terecht.

MEER BADKAMER INSPIRATIE BIJ SANIDUTCH​

Bij ons in de showroom heeft u genoeg keuze! 

Als u badkamerinspiratie op wilt doen, kom dan gerust eens bij ons langs. Wij staan voor u klaar met een goed advies voor uw badkamer. Het kan namelijk soms best lastig zijn om een keuze te maken tussen de badkamers. Ga je voor een luxe badkamer of een traditionele? Verschillende keuzes waar we u graag bij helpen.

Kom bij SaniDutch in Enschede kijken en vind jouw ideale badkamer in de regio Twente.

SANIDUTCH JOUW BADKAMER SPECIALIST IN ENSCHEDE​​

Service maakt het waar; dat stelt SaniDutch voorop het sanitairgoed. De badkamers worden op maat gemaakt en naar jouw idee. Wij luisteren naar jou en gaan daarna voor je aan de slag. De badkamerwinkel in Enschede (regio Twente) is goed bereikbaar vanaf de A35 en vanuit Losser en Overdinkel via de Glanerbrugstraat (N731).

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Met één klik op de button hieronder kun je al een afspraak maken, voor het bezoeken van onze showroom aan de Euregioweg 243. Daarnaast kun je ons ook bellen via het onderstaande nummer of stuur een e-mail.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor