Image Alt

Badkamer in Twente ​

Ben je op zoek naar een badkamerwinkel in de regio Twente?

Wij hebben een prachtige badkamer showroom in Enschede. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie sanitair producten. Bezoek onze showroom en bewonder vele mooie badkamers in Twente. Kom inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer bij SaniDutch in Twente. SaniDutch is de badkamerspecialist van Twente. In onze showroom laten wij u altijd de nieuwste collectie en de nieuwste innovaties zien. Wij bieden verschillende soorten badkamers aan zoals luxe, landelijke, moderne en traditionele badkamers. SaniDutch heeft voor elke stijl en smaak de perfecte oplossing.

SaniDutch is de badkamerspecialist in Twente

Samen met onze adviseurs inventariseren wij uw wensen en ontwerpen de badkamer van uw dromen die past binnen uw budget. Wij geven u graag een persoonlijke service en wij helpen u graag bij al uw vragen. Onze professionele adviseurs weten hoe belangrijk het voor u is om een perfecte badkamer te creëren die past bij de rest van uw woning. Wij kijken naar uw inrichting, ruimte en wensen. Wij houden hier rekening mee bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer.

Groot aanbod aan sanitair producten​

We bieden in onze showroom daarnaast een grote verscheidenheid aan hoogwaardige sanitair producten van bekende merken. We zijn trots op ons assortiment wastafels, douches, baden, wastafels en toiletten. Bij SaniDutch zijn wij er niet alleen op gericht om je kwaliteitsproducten te leveren, maar streven we ook naar een hoge kwaliteit van service. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen bij het adviseren over de juiste sanitair producten voor uw badkamer. Wij zijn van mening dat een badkamer die zowel functioneel als mooi is, een perfecte aanvulling is voor een huis. Ons doel is om een badkamer te realiseren waar je van kunt genieten en die tegelijkertijd aan al je wensen voldoet.

Onze badkamer showroom in Twente

Je bent van harte welkom bij onze badkamerwinkel in Twente. U kunt altijd online een afspraak maken of contact met ons opnemen.
We helpen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe badkamer.

De badkamerwinkel  in Enschede (vlakbij Glanerbrug) is goed bereikbaar vanaf de A35 en vanuit Losser en Overdinkel via de Glanerbrugstraat (N731). 

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Met één klik op de button hieronder kun je al een afspraak maken, voor het bezoeken van onze showroom aan de Euregioweg 243. Daarnaast kun je ons ook bellen via het onderstaande nummer of stuur een e-mail.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor