Image Alt

Showroom afspraak 3d ontwerp

Kom langs voor een gratis 3D-badkamer ontwerp

Iedereen is bij ons altijd welkom. Met of zonder afspraak. Het liefste schenken wij de volledige aandacht aan al onze bezoekers. Daarom stellen wij het enorm op prijs wanneer men voor het bezoek een afspraak maakt. Op deze manier kunnen wij onze volledige aandacht aan jou schenken, zoals het maken van een 3D-badkamer ontwerp.

Wil je onze showroom bezoeken en inspiratie opdoen. Of heb je een specifieke vraag. Maak dan een afspraak voor een showroom bezoek. Wij zorgen dan dat een deskundige medewerker jouw direct te woord staat.

Daarbij bieden wij voor al onze bezoekers de mogelijkheid om een gratis 3D-badkamer ontwerp te laten maken. Maak een afspraak en je weet zeker dat onze ontwerper alle tijd voor je neemt om jouw badkamer in 3D-vorm te geven.

SaniDutch jouw badkamer specialist in Enschede​

Service maakt het waar; dat stelt SaniDutch voorop het sanitairgoed. De badkamers worden op maat gemaakt en naar jouw idee. Wij luisteren naar jou en gaan daarna voor je aan de slag. De badkamerwinkel in Enschede (regio Twente) is goed bereikbaar vanaf de A35 en vanuit Losser en Overdinkel via de Glanerbrugstraat (N731).

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Met één klik op de button hieronder kun je al een afspraak maken, voor het bezoeken van onze showroom aan de Euregioweg 243. Daarnaast kun je ons ook bellen via het onderstaande nummer of stuur een e-mail.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor